Prostituáltakat futtató pécsi bártulajdonosnőre csaptak le a rendőrök - Videó!

2021. szeptember 30. csütörtök 17:46

Prostituáltakat futtató pécsi bártulajdonosnőre csaptak le a rendőrök - Videó!

Több helyszínen csaptak le a baranyai rendőrök, egy kerítéssel gyanúsítható nőt, valamint két segítőjét fogták el. 

 

 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek" Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján szerdán reggel fogtak el két férfit és egy nőt Pécsett, illetve Kozármislenyben.  

 

A gyanú szerint az egyik pécsi éjszakai bár üzemeltetője, egy 67 éves helyi nő márciustól prostitúciós tevékenység céljából anyagi ellenszolgáltatásért hotelekben biztosított szobát, illetve helyiséget, majd prostituáltakat közvetített ki a vendégei számára.

Ezen kívül szintén pénzért esetenként az ismeretségi körébe tartozó férfiak számára lakásokra, rendezvényekre is szervezett, majd szállíttatott prostituáltakat. 

A szexmunkásokat egy 48 éves taxis vitte a különböző címekre, megvárta őket, majd a prostitúciós tevékenységért kapott összeget a fuvardíján felül átvette, és átadta azt a 67 éves nőnek.

A rendőrök elfogtak egy 36 éves kozármislenyi férfit is, aki a gyanú szerint a pécsi hoteljében biztosította a helyet a prostitúciós tevékenységnek.
Az összesen négy helyszínen megtartott kutatás során a rendőrök vagyonvisszaszerzés keretében feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett autót, készpénzt, valamint nagy értékű porcelánokat találtak és foglaltak le.

Előállításukat követően a nyomozók mindhármukat kihallgatták gyanúsítottként. A nő ellen kerítés, míg két társa ellen prostitúció elősegítése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: BMRFK