Karácsonyi ízek - kicsit másképp
2010. december 17. péntek 18:55

A Danubius Hotels Group egyedülálló vállalkozásba kezdett: partnereinek immáron második éve karácsonyi receptkönyvet ajándékoz, melyben minden szálloda séfje a szívéhez és gyomrához legközelebb álló receptet megosztja az olvasóval, így a szállodákban szerzett gasztronómiai élményt ma már otthonunkban is átélhetjük.
A Danubius Hotels pécsi szállodáinak - Hotel Palatinus City Center és Hotel Pátria - konyhafőnökei is bemutatják Önöknek kedvenc karácsonyi elő- és főételüket, melyek által a hagyományokat ugyan megőrző, de újszerű köntösben és konyhai technológiákkal készült ételeket élvezhetünk.
Természetesen megosztjuk Önökkel a két pécsi szálloda által készített ételek receptjeit, melyek itt olvashatóak. Az újszerűség azonban nemcsak a karácsonyi ízekben merül ki!
A Hotel Palatinus City Center és a Hotel Pátria folyamatosan megújuló konyhájának remekeit bármikor kipróbálhatjuk, legyen az céges rendezvény szállodán belül vagy kívül, születésnap, osztálytalálkozó, esküvő és még sorolhatnánk.
Lepje meg magát Ön is egy gasztronómiai élménnyel!
Képünkön: Takács Tamás mesterszakács, a Hotel Palatinus City Center könyhafőnöke.
(X)
Facebook box
Megosztás
Mások most ezeket a cikkeket olvassák
- Szirénázó mentőautóval ütközött egy...
- Autóritkaságokat újít fel Rudán Joe,...
- Elismeréseket adtak át a mentők napja...
- Ragadozók tízezreit telepítették a...
- Megdőlt az országos hajnali...
- Kilencszázezren utaznak ország- és...
- Már csak pár napunk maradt az...
- Őri László: a baranyai gazdákra...
- Előszezoni menetrendre vált hétfőtől...
- Ilyen lesz az idei balatoni, fagyis...