Drogdílerekre csaptak le a kommandósok Baranyában, bukott egy vevő is - Videó!

2021. július 22. csütörtök 10:37

Drogdílerekre csaptak le a kommandósok Baranyában, bukott egy vevő is - Videó!

A Baranya megyei rendőrök két szentlőrinci férfit fogtak el, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. Velük együtt egy kábítószer-fogyasztót is előállítottak, mindhármuk ellen büntetőeljárás indult. 

 

 

Kábítószer-kereskedelem elkövetésével gyanúsítható férfiakat vett őrizetbe 2021. július 20-án a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy 42 éves férfi a gyanú szerint 2020 novemberétől, míg 37 éves társa idén márciustól több alkalommal adott el kábítószer gyanúját keltő anyagot Szentlőrincen, valamint a település vonzáskörzetében egy állandó vevőkörnek.

Egy 32 éves férfi a fenti napon délután Szentlőrincen vette át az anyagot a 37 éves férfitól.





Ezt követően a főkapitányság „Mecsek" Közterületi Támogató Alosztály munkatársai mindhárom férfit elfogták, majd előállították. A férfiak lakóhelyén, valamint egy zártkerti ingatlanban elvégzett kutatás során a rendőrök összesen több mint bruttó 300 gramm kábítószergyanús anyagot, illetve az anyag porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le.

Mindhárom férfival szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely amfetaminra pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök az őrizetben lévő két gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem, a vásárló ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoznak.

Forrás: BMRFK