Hoppál Péter: a Fidesz-KDNP jobb eredményt ért el Pécsett, mint a tavalyi voksoláson

2019. május 26. vasárnap 21:55

Hoppál Péter: a Fidesz-KDNP jobb eredményt ért el Pécsett, mint a tavalyi voksoláson

A Fidesz-KDNP a tavalyi országgyűlési választásokhoz képest Pécsen is erősödött, míg a baranyai megyeszékhelyen az MSZP és a Jobbik a legnagyobb vesztese az EP-választásnak - mondta Hoppál Péter, Pécs országgyűlési képviselője vasárnap este tartott sajtótájékoztatóján.

 

-Bár még nincs eredmény, de az első szavunk a köszönet - fogalmazott a nemzeti oldal képviselője - A nap során isérzékeltük, hogy  nagyon sokan támogatnak bennünket és a saját delegáltjaiktól származó információik szerint a tavalyi országgyűlési választáson tapasztaltnál is többen szavaztak a Fidesz-KDNP-re - tette hozzá.

Hozzátette, nagyon nagy volt a részvételi hajlandóság is Pécsen, a 18:30-as adatok szerint az országos átlagnál Pécsen többen mentek el szavazni.

- Ezt különösen köszönjük a pécsieknek - közölte.

A Fidesz pécsi elnöke arról is szólt, hogy a baranyai megyeszékhelyen az MSZP és a Jobbik lett a nagy vesztes, holott a szocialisták még országos összehasonlításban is nagyon erősek volt Pécsett, a Jobbik pedig a legerősebb ellenzéki pártnak mondta magát.

Hoppál Péter -  nem hivatalos információkra hivatkozva - arról is beszélt, hogy az LMP nem érte el Pécsen sem a bejutási küszöböt,  a legtöbb ellenzéki voksot pedig a Gyurcsány-párt gyűjtötte be.

 

M. B. - Fotó: Dittrich Éva