Gyereke született Páva Zsoltnak és elköltözött otthonról - Ja, mégsem...

2015. február 13. péntek 15:26

Gyereke született Páva Zsoltnak és elköltözött otthonról - Ja, mégsem...

Újra apa lett Páva Zsolt, de egyelőre zavaros, hogy fia, vagy lánya született-e. Új gyermekhez új asszony is dukál, azonban itt szintén akad némi zavar, egyesek ugyanis egy titkárnővel, mások viszont egy újságíróval boronálták össze Pécs polgármesterét. Rákérdeztünk.

Hetek óta kering a városban a masszív hír: Páva Zsoltnak gyermeke született a napokban, ráadásul attól az asszonytól, aki miatt elhagyta a családját és akivel már régóta együtt él.

A pletyka olyannyira erős, hogy már komoly pécsi értelmiségi körökben is tényként beszélnek róla, igaz, az újszülött gyermek nemében akadnak viták. Egyesek fiúról, mások lányról tudnak, de az „új asszonyka" kiléte is kérdéses: többen egy titkárnőről, mások viszont egy fiatal újságírónőről tudnak.

- Az jó jel, hogy sokan még kinézik belőlem ezt a bravúrt, ez legyezgeti a hiúságomat. Ezentúl sokkal lelkesebben fogok futni a Mecseken, mint eddig, mert ezek szerint mégis csak látszik az edzések eredménye, jót tesz az állóképességemnek - mondta nevetve Páva, amikor a csütörtöki közgyűlés szünetében neki szegeztük a kérdést az „új gyerekről".

Pécs polgármestere maga is hallotta az újszülöttről szóló pletykákat, mint ahogy azt is, már „rég" elhagyta a családját egy másik nő kedvéért.

- Ki kell ábrándítsam azokat, akik szerint ez igaz. Nekem csak három nő van az életemben: a feleségem és a két lányom. A következő 30-40 évben ezen nem is szándékozok változtatni - zárta rövidre.

Képünkön: A polgármester a Diana téri játszótéren.

P. Zs. - Fotó: www.facebook.com/pavazsolt