A pécsi Jobbik a Ruzsa-interjúról - közlemény

2009. január 11. vasárnap 11:21

Közlemény.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pécsi Alapszervezete döbbenten nézte végig a közszolgálati televízióban Ruzsa Csaba és Szalay Tamás jól begyakorolt, önmagukat és az EKF -et előremosdató propaganda beszédét.

A milliárdokat felölelő projekt 2005 óta egy téglát sem volt képes a - szintén több százmilliós - tervek szerint lerakni. A Jobbik pécsi szervezete ezért csak két dologra tud gondolni: a jellemzően csak szocialista közeli Pécs2010 Menedzsment Kht-ban ennyire ostoba emberek ülnek, vagy pedig a különböző forrásokból ideözönlő pénz egyszerűen út közben eltűnik. Ez utóbbi nem lenne szokatlan a pécsi politikai körökben.

A Jobbik csak azt ígérheti: ha egyszer olyan pozícióba kerülnek képviselőink, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy végre ne egy következmények nélküli város legyünk, és felelősségre vonja Pécs város szégyeneit.

Felháborító, hogy szeretett és lehetőségekben oly gazdag városunkat ilyen mértékben megszégyenítsék az európai közvélemény előtt, főleg annak tükrében, hogy Pécs azon ritka városok soraiba sorakozott fel, ahol pár métert leásva oly történelmi kincsekre lelhetünk, melyeket büszkén mutogathatnánk a világ erre fogékonyabb felének. Vagy, ha épp elprivatizálták az összes ásót, akkor elég lenne csodálatos épületeinket felújítani (újak építkezéséhez az önkormányzat úgyis csak különböző „multiknak" ad „törvényes" vagy megkérdőjelezhető támogatást).


Németh Zsolt,
a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pécsi Alapszervezete,
elnök