Kisbuszt rongált meg egy férfi Mohácson - Videón a tettes

2021. november 26. péntek 12:49

Kisbuszt rongált meg egy férfi Mohácson - Videón a tettes

Megrongált egy kisbuszt Mohácson, a rendőrök a videón látható férfit keresik.

 

 

A Mohácsi Rendőrkapitányság rongálás elkövetése miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. augusztus 29-én hajnalban Mohácson, a Hunor utcában kiszúrta egy kisbusz jobb oldali első és hátsó kerekét, valamint a gépkocsi jobb oldalát összekarcolta. A férfiról egy környékbeli ház biztonsági kamerája felvételt készített.


A beszerzett adatok alapján a rendőrök egy 175-185 centiméter magas férfit keresnek, aki normál, kissé sportos testalkatú. Az elkövetéskor szürke, kenguruzsebes pulóvert, terepmintás hosszú nadrágot, fekete-fehér cipőt viselt.

A Mohácsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videón látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Mohácsi Rendőrkapitányságon.

Forrás: BMRFK