Harrison Ford mégsincs túl jól, újra kell tanulnia járni

2015. március 30. hétfő 12:27

Harrison Ford három héttel ezelőtt szenvedett balesetet második világháborús gépével, amikor az motorhiba miatt egy golfpályába csapódott. A hírességet súlyos fejsérüléssel, medence- és bokatöréssel szállították a UCLA Medical Centerbe. Már kiengedték, de komoly utókezelésre lesz szüksége – írja a dailymail.co.uk-ra hivatkozva a Híradó.hu.

A People magazin megtudta, a színész már nem a kórházi ágyat nyomja, kiengedték a klinikáról. Bár továbbra is pihennie kellene, az ágynyugalom helyett Harrison már autót vezet Los Angelesben. Bár bennfentesek azt mondják, Ford egyre jobban van, a rajongók aggódnak kedvencükért, hiszen mindenki túl korainak tartja a vezetést az ő állapotában.

Egy neves szakorvost is megkérdeztek, mit gondol Indiana Jones megformálójának állapotáról. Bár nem kezelte a sztárt, elmondta, komoly utókezelésekre lesz még szüksége a hírességnek. Egy ilyen medencetörés után, szüksége van terápiára, ami leginkább stabilizációs- és járás gyakorlatokból áll, kis túlzással, de újra meg kell tanulnia járni - jelentette ki Beny Charchian gerincspecialista.

Ha a hosszú távú következményeket el akarja kerülni a filmcsillag, muszáj lesz egy kicsit nyugton maradnia, máskülönben biztosan nem ő kapja meg az Indiana Jones legújabb részének főszerepét.

Forrás: hirado.hu