Teljes terjedelmében lángolt egy raktárépület a Diófa utcában

2014. december 18. csütörtök 19:53

Teljes terjedelmében lángolt egy raktárépület a Diófa utcában

FRISSÍTVE – Nagy erőkkel vonultak a mintegy kétszázötven négyzetméteres épület tüzéhez a hivatásos tűzoltók - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tüzet sikerült eloltani.

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül kétszázötven négyzetméter alapterületű raktárépület Pécs belterületén, a Diófa utcában. A raktárban ruhaneműt, és útszórásra használt sót tároltak. Az épület nincs tűzfallal elválasztva a közvetlenül mellette álló autószerelő műhelytől, így a tűzoltók elsődleges feladata a lángok továbbterjedésének megakadályozása.

 

A pécsi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezetésével három tűzoltó gépjárművel, egy létrás járművel és egy vízszállítóval érkeztek ki a helyszínre, miközben a komlói hivatásos tűzoltók egy tűzoltó gépjárművel, valamint a mohácsi hivatásos tűzoltók egy második vízszállítóval úton vannak a tűzhöz.

A pécsi tűzoltók négy habosított vízsugárral kezdték meg a lángok oltását, miközben megakadályozzák, hogy a tűz továbbterjedjen a raktárépületről.

FRISSÍTVE (20:44)

Sikerült eloltani azt a tüzet, amely egy háromszáz négyzetméteres raktárépületben keletkezett Pécsen kora este - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön a honlapján.

Az eddigi információk szerint nem sérült meg senki a lángokban.

Képünkön: Tűzoltók dolgoznak a kigyulladt raktárépületnél Pécsen, a Diófa utcában 2014. december 18-án.

Forrás: BAMKI - Fotó: Sóki Tamás/MTI