Idén is megrendezik a pécsi társasjáték kiállítást és vásárt

2014. november 19. szerda 10:05

Idén is megrendezik a pécsi társasjáték kiállítást és vásárt

November 21-23. között, idén immár negyedik alkalommal bizonyítja a Bendegúz-Gyermekzug, hogy van élet az Activity-n túl is.

A november végén menetrendszerűen, még a Vasútmodellek begördülése előtti hétvégén megrendezésre kerülő játékrendezvény egy nagy társas-játszótérré változtatja a Pécsi Kulturális Központ tereit: több helyszínen, moderátorok segítségével több mint 100 társasjátékot próbálhat ki az, aki jegyet vált a háromnapos rendezvény egyikére. A társasjátékokra specializálódott Bendegúz-Gyermekzug és az uránvárosi, Pécsi Kulturális Központ (volt Szivárvány Gyermekház) műfajteremtő rendezvényéhez a Magyar Társasjátékos Egyesület is csatlakozott az országosan is egyre nagyobb figyelemmel kísért dél-dunántúli játékrendezvényhez.

A program minden korosztályt megszólít: ahogy a játékokon a felirat is hirdeti 6-99 éves korig ajánlott. Emellett a kisebbek is játszhatnak: egyéni fejlesztő játékokkal. Tematikus helyszíneken (egyéni fejlesztő- és gyermek-, családi-, parti-, stratégiai játékok), sőt magyar játékszerzőkkel is játszhatunk! Itt lesz többek közt Hegedűs Csaba, akinek idén már a harmadik játéka jelenik meg. 

 

Képünk illusztráció.

Forrás: Pécsi Kulturális Központ - Fotó:Rosta Tibor/MTI