Gyimesi Gábor lemondásra szólítja fel Tiffán Zsoltot Facebook-bejegyzése miatt

2015. június 26. péntek 17:12

Gyimesi Gábor lemondásra szólítja fel Tiffán Zsoltot Facebook-bejegyzése miatt

FRISSÍTVE! Lemondásra szólította fel Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselőt Gyimesi Gábor, a Jobbik pécsi választókerületi elnöke. 

Gyimesi Gábor szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írta, „Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő egy közösségi oldalon található bejegyzése szerint megcsömörlött párttársaitól, és attól a közélettől, amit az elmúlt öt év kormányzása hozott létre, az észosztó, de semmihez sem értő politikusoktól. Igazából az a legnagyobb félelme, hogy egyszer végre tényleg lesz igazi elszámoltatás, ahol kiderül kik mennyi támogatást és pályázati pénzt tettek zsebre érdemtelenül.

A sokkal jobb sorsra érdemes Ormánság, az ország egyik leggyönyörűbb természeti adottságaival, kultúrájával és hagyományaival rendelkező vidék pedig sajnos az ő képviselete alatt is tovább szegényedett, még mélyebbre süllyedt. Ha befolyással bíró kormánypárti képviselőként sem tudott tenni az itt élő emberekért, akkor a legtisztességesebb lenne lemondania, és sikeres borászatában folytatni pályafutását.

A Jobbik azt követeli, hogy országgyűlési képviselőként tanúsítson jogkövető magatartást, és haladéktalanul tegyen feljelentést a környezetében lévő - ahogy fogalmaz - maffiózók ellen, tárja fel a bűnszervezetet, nevezze meg a tagjait, és hozza nyilvánosságra az elkövetett bűncselekményeket!"

Tiffán Zsolt nem nyilatkozott, mindössze annyit mondott a Pécsi Újság. hu megkeresésére, hogy "amit egyszer leírt, azt leírta", s nem kívánja magyarázni, ahogy magyarázkodni sem.  

EQM