Légiutas-kísérőket toboroznak Pécsett - Nettó 750 ezer forintos fizut kínálnak

2019. augusztus 22. csütörtök 09:50

Légiutas-kísérőket toboroznak Pécsett - Nettó 750 ezer forintos fizut kínálnak

Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A dubaji légitársaság jövő kedden tart nyílt napot reggel 9 órától Pécsett, a Corso Hotelben. 

 

 

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatában elérhető desztinációkat. Ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az egész ország területéről.

Az Emirates a légiutas-kísérők számára komplex juttatási csomagot kínál, amely a körülbelül 750.000 forintos, adómentes havi fizetésen túl többek között közös szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket is tartalmaz.

A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

Az augusztus 27-i pécsi rendezvényen a részvétel előregisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már a nyílt napot megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/. Ezen túl csupán egy friss fotó, és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez.

A leendő légiutas-kísérőknek meg kell felelniük néhány kritériumnak, így a jelentkezés feltétele többek között a betöltött 21. életév, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva. A pályázóknak akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Az Emirates, melynek 269 szélestörzsű repülőgépből álló légiflottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens több mint 150 desztinációjára a magyar utasokat. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel a 135 nemzetiség alkotta légiutas-kísérő csapatában.

EQM