Januárban Ifjúsági Tüke-díjat is átadnak, várják a pécsiek javaslatait az elismerésekre

2017. november 18. szombat 16:20

Januárban Ifjúsági Tüke-díjat is átadnak, várják a pécsiek javaslatait az elismerésekre

Januárban immár tizenötödik alkalommal adják át a Tüke-díjat. Idén először  az Ifjúsági Tüke-díjat is meghirdette a pécsi Tüke Alapítvány. November 27-ig várják a pécsiek a javaslatait, kik kapják meg az elismeréseket.

A Tüke Alapítvány arra kéri a megyeszékhely lakóit, hogy tegyenek javaslatot arra a személyre, aki megítélésük szerint kiemelkedően sokat tett Pécs városáért, tevékenységével segítette a város fejlődését, hagyományainak őrzését, önálló szellemiségének, arculatának megvalósítását, és ezért méltó lehet az elismerésre.

A jelöléseket [email protected] címre, vagy a Tüke Alapítvány levélcímére (7624. Pécs, Szent István térI 17.) lehet elküldeni 2017. november 27.-ig.

Idén először a hagyományos Tüke-díjjal együtt az Ifjúsági Tüke-díjat is meghirdette a pécsi Tüke Alapítvány, az új elismerésre is november 27-ig várják a jelöléseket.

Az ifjúsági díjra olyan pécsi születésű, legfeljebb 30 éves polgárokat lehet javasolni, akik kimagasló tanulmányi, tudományos, kutatói, művészeti vagy alkotói tevékenységgel, sporteredménnyel vagy más teljesítménnyel, figyelemre méltó, példamutató cselekedettel járultak hozzá a közösség életéhez.

Az elismeréseket január 21-én adják át Pécsett.

 

Forrás: Tüke Alapítvány