Fél áron utazhatunk vonaton a Fishing on Orfűre

2017. június 19. hétfő 15:30

Fél áron utazhatunk vonaton a Fishing on Orfűre

A MÁV-START és a GYSEV június 20-24. között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű Fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a pécsi vasútállomásra.

A kedvezmény alapesetben másodosztályra érvényes. Első osztályon történő utazáshoz meg kell váltani a kocsiosztály különbözeti jegyet, a feláras vonatokra a pót- és helyjegyet, illetve a gyorsvonati pótjegyet.

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban június 19-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 25-én éjfélig be kell fejezni.

A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a kalauz a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja a menettérti útra a pótdíjat is. A bélyegzést a rendezvény ideje alatt a helyszínen, az orfűi Panoráma Campingnél végzik minden nap 0-24 óráig.

Forrás: MÁV-START