Taxis verte össze az Omega dobosát és billentyűsét

2014. július 21. hétfő 09:14

Taxis verte össze az Omega dobosát és billentyűsét

Megverték vasárnap hajnalban az Omega két tagját, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet - írja a Blikk. A 71 éves Benkő Lászlónak a jobb tenyere és a bokája zúzódott meg, a 66 éves Debreczeninek a bal kézfeje és a nyaka sérült meg, valamint eltört az orra.

"Már fél órája vártunk, amikor betelefonáltam, hogy miért nem jön a kocsi, amikor több is elhajtott előttünk. Éppen a telefonon beszéltem, amikor egyszer csak megállt a taxi, és láttam, hogy a 30-40 év közötti, hatalmasra kigyúrt sofőr ököllel üti Cikit (Debreczeni Ferencet). A taxis Cikit kétszer, engem háromszor küldött a földre. Ütött, rúgott, ahol ért, agyba-főbe vert minket. Azt sem tudom, ki hívta ki a rendőrséget és a mentőket" - mondta a Blikknek Benkő.

Az Index információi szerint Benkő és Debreczeni autót hívtak, de nagyon sokat kellett várniuk. Már 25-30 perc is eltelt, ezért felhívtak egy másik taxitársaságot. Épp ekkor ért oda viszont az először hívott taxi. Neki azt mondták, köszönik, ilyen késéssel már nem kérik az autót, lesz másik.

Az autóból ekkor kiszállt a 30 év körüli taxis és megütötte Debreczenit. Benkő segíteni akart neki, de az erős testfelépítésű taxis az ő kezét és lábát is kicsavarta.

A helyszínre rendőrt hívtak, majd a két zenészt mentő vitte el a Fiumei úti baleseti sebészetre.

 

Forrás és fotó: blikk.hu