Szépségkirálynőt szeret Harry herceg?

2014. szeptember 01. hétfő 12:33

Harry herceg megtalálta a tökéletes bartánőt? - találgatja a brit sajtó. Könnyen lehet, de sokakat zavarba ejt, hogy Harry 25 éves választottja a herceg mostohaanyjának a nevét viseli: Camilla Thurlow-nak híhívják.

Harry herceget látták csókolózni egy ismeretlen lánnyal jóbarátja, Guy Pelly éjszakai klubjában, három hónappal azután, hogy Károly kisebbik fia szakított Cressida Bonas-szal. Azóta kiderült, hogy ki a titokzatos szépség: a skót Camilla Thurlow, az egykori Miss Edinburgh.

A remek választásnak tűnő lány sokat jótékonykodik, és a sportot is szereti: hokizott, hét éve csapatával ott volt a kanada-i Lacrosse világbajnokságon (hálós végű bottal játszott csapatsport). A volt brit miniszterelnök, Tony Blair egykori iskolájába, a Fettes College magániskolába járt - ahol 22 ezer dollárba kerül egy tanév - mielőtt elsőosztályú kitüntetéssel diplomázott a sport és a testmozgás tudományából a Loughborough egyetemen.

A fiatal nő jelenleg a Halo Trust brit segélyszervezetnél dolgozik, amelynek célja, hogy eltávolítsa a különböző háborúk és összecsapások után maradó törmeléket, a fel nem robbant lőszereket, aknákat. A szervezetet anno Diana hercegnő is támogatta. - Ő egy nagyon társaságkedvelő és földhözragadt lány. Népszerű volt az iskolában, és rengeteg díjat nyert az iskolaév végén - mondta Camilla egyik barátja.

Úgy tűnik, a 25 esztendős lány tökéletesen megfelel az elvárásoknak, egyetlen kivétellel: a keresztneve megegyezik Camilla Parker Bowles-éval, aki elszerette Diana hercegnőtől Károlyt, és aki még ma is közutálatnak örvend. A hírek szerint azonban Harryt ez nem aggasztja. A herceg az effajta helyzeteket remek humorral kezeli, így most sem kell félteni, a névazonosság nem fogja tönkretenni a kapcsolatukat - állítják a brit udvari mindentudók.