Női vágyakat korbácsol fel Bálint Antónia

2011. október 11. kedd 13:09

Női vágyakat korbácsol fel Bálint Antónia

Húsz ember főnöke, és hetente kapja a fizetését. Bálint Antónia életébe visszatért az anyagi biztonság, amelyet többek között a férfi potenciának és a női libidónak köszönhet - olvasható a Bors internetes kiadásában.

Hetek óta mást sem látni Bálint Antónia bejegyzései között, mint hogy munkatársakat keres „milliós üzletéhez". A gyermekét egyedül nevelő volt szépségkirálynő nem is olyan régen még aggodalommal tekintett a jövőbe, ám alig két hónap leforgása alatt igazgató lett egy multicégnél, és ma már közel két tucat ember munkáját irányítja.

- Ez egy magyar részvénytársaság, amelynek a fő profilja a Föld meggyógyítása és milliók életének a jobbá tétele - körvonalazta meglehetősen nagyszabású tevékenységüket Toncsi. - A vállalat azt a két dolgot biztosítja, amire talán kevesebb hangsúly jut itthon: egészség és anyagi lehetőségek. Hetente kapok fizetést, euróalapon, a termékek pedig bizonyítottan természetes anyagból készülnek és szinte minden problémára megoldást nyújtanak. Legyen szó akár férfi potenciazavarokról vagy éppen a női libidó növeléséről - magyarázta.

További részletek itt olvashatók.

Forrás: borsonline.hu