Így szerezhet meghívót az anti-Facebookra

2014. október 01. szerda 08:58

Mint már megírtuk, elindult egy új közösségi oldal, mely a facebook-kal szemben reklámmentességet ígér, és azt hogy nem követi nyomon felhasználói szokásait. Már most hatalmas az érdeklődés a reklámmentességet és letisztult felület kínáló Ello iránt.

Regisztrálni csak meghívóval lehet, így a HVG tech-rovata segítségképpen összegyűjtött néhány módszert, hogyan is lehet szerezni belőle.

Óriási médiavisszhangja van az új, Ello nevű közösségi oldalnak, amely a Facebooknál élhetőbb alternatívát kíván nyújtani. A média mellett a leendő felhasználók is érdeklődnek, viszont ez még kevés a regisztrációhoz, csatlakozni ugyanis csak meghívóval lehet. Két módszer is van, hogyan is lehet ilyenhez hozzájutni.

Például az Ello működtetőitől is kérhetünk meghívót. Ehhez előbb ide kell kattintani, majd megadni az e-mail címünket, majd a Request Invitation gombra kattintani, utána pedig várni. Mivel az oldal iránt nagyobb az érdeklődés, ami időnként már az üzembiztos működést is veszélyezteti, így a várakozás valószínűleg nem lesz rövid - de ki tudja, hátha hamar küldik.

Az eBay-en pár száztól néhány ezer forintig találni eladó meghívókat. Ez az opció eleve csak a nagyon türelmetlen és legalább ennyire elszánt érdeklődőknek ajánlott. A vásárlás előtt érdemes ellenőrizni az eladó megbízhatóságát (jobb felső "Seller information" dobozban látható százalék).