Újabb sérülés: Dzsudzsák Balázs megint hetekre kidőlt

2016. április 26. kedd 13:25

Újabb sérülés: Dzsudzsák Balázs megint hetekre kidőlt

Körülbelül három hétig nem léphet pályára Dzsudzsák Balázs, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. 

A Bursaspor légiósa a horvátok elleni, március 26-án lejátszott barátságos mérkőzésen elszenvedett bokasérülése miatt egy hónapig volt harcképtelen, ezt követően most pénteken tért vissza, a bár végigjátszotta a Kayserispor elleni bajnokit, egy lövésnél a combfeszítő izmában keletkezett mikroszakadás.

"Szerencsére nincs nagy baj, csak egy apró sérülésről van szó, amit egy rossz mozdulat okozott. Három hét alatt teljesen rendbe fogok jönni, a válogatott májusi felkészülése során elkezdhetem a munkát, és az Európa-bajnokságig hátralévő két mérkőzésre már teljesen egészséges leszek" - mondta a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának Dzsudzsák Balázs.

Bernd Storck válogatottja május 20-án a Groupama Arénában Elefántcsontpart együttesével játszik felkészülési mérkőzést, június 4-én pedig a világbajnoki címvédő Németország vendégeként lép pályára

A magyar válogatott 44 év után szerepel majd ismét az Eb-n: sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkozik az F csoportban.


MTI