Sztrájkoltak a PMFC-sek, Matyi Dezső mindenkit 150 ezerre büntetett

2014. április 08. kedd 15:43

Sztrájkoltak a PMFC-sek, Matyi Dezső mindenkit 150 ezerre büntetett

A szerkesztőségünkhöz eljutott információk szerint a PMFC vezetése meg akarná hosszabbítani Koller Krisztián (képünkön), az egyik legjobb formában lévő pécsi labdarúgó nyáron lejáró szerződését, ám ő nemet mondott az ajánlatra. A klub vezetése „jutalmul" a vendégcsapat számára fenntartott öltözőbe száműzte a focistát. A csapat tagjait ráadásul 150 ezer forintra is megbüntette a vezetőség, mert a múlt héten az (akkor még) elmaradt járandóságuk miatt úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt egy edzésen - magyarul a fiúk sztrájkoltak egyet.

Nyáron több játékosnak is lejár a szerződése a PMFC-nél, így Koller Krisztiánnak is. Az egyik legjobb formában lévő pécsi futballista azonban a klub helyzete miatt nem kívánja meghosszabbítani kontraktusát - tudtuk meg.

Büntetésül a vendégöltözőben kénytelen mostanában öltözni. Megerősítette információinkat Márton Gábor, a csapat edzője is.


- Való igaz, Koller Krisztián a vendégek számára fenntartott öltözőben készül. Többet azonban nem szeretnék mondani erről az ügyről.

Új fejlemény a csapat háza táján az is, hogy a klub vezetése 150 ezer forintra büntette a játékosokat, mert a múlt héten egy edzésre - mivel nem kapták meg idejében a járandóságukat -, le sem vetkőztek, azaz nem végezték el azt a munkát, ami be volt tervezve.

Ezt az információnkat is megerősítette Márton, hozzátéve, erről sem tud nyilatkozni többet, mondván "nem ő utalja a járandóságokat a játékosoknak, azaz nem ő a kompetens anyagi ügyekben".

- Én a szakmai dolgokkal szeretnék foglalkozni, bár mostanában sajnos kénytelen vagyok mással is - hárította el további érdeklődésünket az edző.

Képünk a PMFC egyik korábbi edzésén készült.

H. L. B. - Fotó: Dittrich Éva