Se gáz, se áram, se víz: elhalasztja a szombati PMFC-Szigetvár meccset a PSN Zrt.

2015. augusztus 26. szerda 15:52

A PSN Zrt. az augusztus 29-ére kiírt PMFC-Szigetvár megyebajnoki mérkőzés elhalasztását kezdeményezte a Baranya Megyei Labdarúgó-szövetségnél, mivel az újmecsekaljai stadionban jelenleg nincsenek meg a feltételek a találkozó szabályszerű és biztonságos előkészítésére, lebonyolítására. Egészen pontosan, se gáz, se áram, se víz nincs a létesítményben.

A PSN közleménye szerint a klub korábbi tulajdonosa olyan jelentős közműtartozást halmozott föl, amely miatt Kovácstelepen már korábban, a Stadion utcában pedig a múlt héten megszüntették a gáz-, illetve áramszolgáltatást is.

Mint hozzátették, mindezt tetézve tegnaptól a stadion északi lelátói mögötti mosdókban, illetve a büfében - hasonló okokból - immár víz sincsen.

A PSN Zrt. az önkormányzat közbenjárásával minden tőle telhetőt megtett a mielőbbi visszakapcsolások érdekében, és bár az érintett szolgáltatók is segítőkészen állnak a tartozás rendezése, illetve a közműszerződéseknek a korábbi üzemeltetőéről a PSN Zrt.-re történő átírása kérdéséhez, szerda délután nem látszott százszázalékos garancia arra, hogy a szombati mérkőzés előtt a szükséges időben helyreállhat a stadionban a szolgáltatás - olvasható a kommünikében.

- Miután pedig a PSN Zrt. számára a mérkőzés szakszerű és szabályszerű előkészítése és lebonyolítása, valamint a szurkolók kulturált szórakozása, de főleg teljes biztonsága mindennél fontosabb, kénytelenek voltunk úgy dönteni, hogy a találkozó elhalasztását kérjük a szövetségtől - folytatták.

A legközelebbi hazai mérkőzés (a bajnokság 4. fordulójában) így: PMFC - Sellye, szeptember 5., szombat, 16.30. A csapat ugyanakkor ténylegesen szeptember 2-án, szerdán 17 órakor a Szászvár otthonában kezdi meg a bajnokságot (a még az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen).

A most elhalasztott, 3. fordulóbeli találkozó új időpontjáról a szövetségi döntés ismeretében adunk majd hírt - közölte a PSN Zrt.

Forrás: PSN Zrt.