PMFC: Márton Gábor szerint néhány játékosnak megköszönik a munkáját

2016. december 06. kedd 08:39

PMFC: Márton Gábor szerint néhány játékosnak megköszönik a munkáját

Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője érthetően a diadal ellenére sem volt felhőtlenül boldog a Dunaharaszti MTK elleni meccs lefújása után. Bár a csapat a dobogón telel, a tréner szerint erősítésre van szükség. 

- Természetesen a győzelem után az ember általában elégedett. Az ötödik egymást követő mérkőzésünket is sikerrel vettük, de azért a 2-1-es végeredmény miatt kissé keserű a szám íze - így Márton Gábor. - A játék képe és főleg a helyzetek alapján nagyobb arányban kellett volna nyernünk a Dunaharaszti MTK ellen. Ellenfelünk gyakorlatilag nem is nagyon rúgott kapura. A rám eső részt nyilván vállalom, hiszen ismert, hogy a meccseken igyekszünk mindenkinek játéklehetőséget biztosítani. Emiatt a találkozót majdnem sikerült elrontanom. A cserék egyike sem tudott igazán hozzátenni, de szerencsére megúsztuk - mondta a PMFC vezetőedzője.

Márton Gábor ezt követően röviden beszélt az őszi szereplésről, ami során nem maradt el a köszönetnyilvánítás sem, majd vázolta további elképzeléseit.

- A dobogó harmadik helyén telelhetünk, ami egyrészt örömteli, másrészt 12-13 olyan játékosunk van, aki ezen a szinten jól tud teljesíteni. A két fiatal hétről-hétre remekel, persze nekik is van még hova fejlődniük. Szeretnénk, hogyha a keret télen megerősödne. Pár játékosnak meg fogjuk köszönni a munkát, mert ahhoz, hogy előrébb lépjünk a tabellán, hosszabb keretre és ütősebb futballistákra van szükségünk. Ettől függetlenül most az ünneplésé az idő. Gratulálok a csapatnak, egyben köszönöm a segítséget a játékosoknak, kollégáimnak, valamint a vezetőknek.

 

Forrás: PMFC