Nem volt mese: nagyon simán győzött szombaton a PMFC Gyulán

2016. október 01. szombat 16:50

Nem volt mese: nagyon simán győzött szombaton a PMFC Gyulán

Magabiztos játékkal 6-0-ra legyőzte az NB III. Közép-csoport 9. fordulójának szombati játéknapján a Várfürdő-Gyulai Termál FC-t otthonában a PMFC.  

Az előzetes várakozásoknak megfelelően az esélyesebbnek tartott PMFC simán elhozta a három pontot ellenfele, a Gyula otthonából.

A házigazdák igencsak hullámzó teljesítményt nyújtottak ezt megelőzően, a tabella tizennegyedik helyén álltak. Eddig megszerzett pontjaik száma hét, ami kilenccel kevesebb, mint amennyivel a PMFC rendelkezik.

Szerencsére szombaton sem gyarapították pontjaikat, nem úgy a Munkás, amely három újabb ponttal térhet haza.

A mérkőzés első félidejében a 40. percben szerezte meg a PMFC a vezetést, a kezezésért megítélt tizenegyest Koller értékesítette.

A második félidőben a hetvenedik percben Kónya beadását Károly Bálint juttatta közelről a hálóba, három perccel később ismét ő volt eredményes.

A 80. percben aztán Koller újabb gólja, majd pár perccel a vége előtt Kónya, majd Turi találata már a kegyelemdöfést jelentette A mérkőzés egészét tekintve nem volt vitás, ezen a délután a PMFC a pályán is bizonyította, hogy sokkal jobb csapat ellenfelénél.

GYULAI TERMÁL FC - PMFC: 0-6 (0-1)

EQM - Fotó: PMFC