Nem volt könnyű dolga a PMFC-nek, végül egy öngól döntött a javukra

2017. február 25. szombat 16:44

Nem volt könnyű dolga a PMFC-nek, végül egy öngól döntött a javukra

Természetesen győzelemre készült mindenki az első tavaszi hazai bajnokin, s a csapat végül be is gyűjtötte a három pontot - de nagyon nehéz dolguk volt a Méhkerék ellen.  

Már az első félidőben érezni lehetett, hogy nem lesz könnyű: bár akadtak lehetőségeik a gólszerzésre, nehezen tudták feltörni a vendégek masszív védekezését.

A szünet után továbbra is jelentős mezőnyfölényben futballozott a PMFC, s talán ha az 55. percben Mód István játékvezető tizenegyest ad az egyik vendégjátékos kezezése után, minden másképp alakul. De nem adott, így egészen az utolsó pillanatokig maradt a 0-0 - hogy aztán Turi szabadrúgása után Wéber a saját kapujába fejelje a labdát a 90. percben.

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 20. forduló.

Pécs, PMFC Stadion, 500 néző. V.: Mód.

PMFC-Méhkerék 1-0 (0-0)

Gólszerző: Wéber (90. - öngól).
Sárga lap: Fekete (68.), Krapecz (73.), ill. Sztojka (25.), Boros (77.), Vass (86.).

PMFC: Gábor - Fekete, Krapecz, Fellai, Varga - Turi - Kónya D., Bata (Lőrincz, 56.), Koller, Károly (Nagy, 77.) - Frank (Hleba, 73.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Méhkeréki SE: Nagy B. - Boros (Komlósi, 81.), Vincze, Wéber, Ruzsa Sz. - Ruzsa Z., Fülöp - Kovács Gy., Hajdu (Krajcs, 75.), Sztojka - Furár (Vass, 83.). Vezetőedző: Bíró Róbert.


Forrás: PMFC