Melegszik a pite: ismét vereséget szenvedett a PMFC, Budafokon kapituláltak

2016. október 15. szombat 16:37

Melegszik a pite: ismét vereséget szenvedett a PMFC, Budafokon kapituláltak

Becsülettel küzdöttek a baranyaiak, de a Budafoki MTE -t nem tudták legyőzni a szombat délutáni mérkőzésen. Az eredmény 2-0 lett a Budafoki MTE javára.  

Az első félidő tizedik percében már vezettek a hazaiak, Kovács Dávid jobbról érkező átívelését Vankó Imre vágta balról a hosszú alsóba. A harmincadik percben ismét a PMFC kapott gólt, Gábor Péter nagyon rosszul helyezkedett, a megítélt szabadrúgást pedig Kovács Dávid ívelte balról a kapu rövid oldalába.

A második félődőben megnehezítette a játékosok dolgát az eső, a pécsiektől eddig még egy kaput eltaláló lövést sem jegyezhettek fel. A meccs közben több játékos is ápolásra szorult, többek között Oláh Lóránt, Károly Bálint és Margitics Andor.

Óriási pécsi helyzet maradt ki a nyolcvanharmadik percben. Koller Krisztián önzetlenül továbbtette sarokkal a labdát Bodor Márkónak, aki elől az ellenfél Abu Attila mentett bravúrral.

Három perc hosszabbítás után sem sikerült a pécsieknek gólt szerezniük, így a végeredmény 2-0 lett a Budafoki MTE javára.

Ezzel tovább tart a Munkás rossz szériája, a Szekszárdtól elszenvedett hazai vereség után idegenben sem tudtak javítani. 

Budafoki MTE - PMFC 2:0 (2:0)

 

Forrás: PMFC