Megtáltosodott a visszakapott adószámtól a PMFC: Kispesten nyertek 2-1-re - kilencen!

2014. szeptember 26. péntek 22:58

Megtáltosodott a visszakapott adószámtól a PMFC: Kispesten nyertek 2-1-re - kilencen!

VIDEÓ! - Két játékosát kiállították, a Pécs mégis 2-1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Az első félidőben nem diktált túl nagy iramot a két csapat. A Honvéd volt valamivel kezdeményezőbb, a legnagyobb helyzetet mégis a pécsi Frőhlich hagyta ki, pontosabban Kemenes védett bravúrral.

A második játékrészt jól kezdték a pécsiek, szinte azonnal vezetést szereztek. A Honvéd azonban nem tudott újítani, sőt a vendégek gyors ellentámadásai veszélyesebbek voltak, s ezek egyike eredménnyel is zárult.

A kétgólos előny birtokában sem nyugodhattak meg a pécsiek, mivel Romic utolsó emberként szabálytalankodott, kiállították, ráadásul a kispestiek a megítélt büntetőből szépítettek. A hátralévő időben viszont hiába játszott fölényben a hazai együttes, gólt már nem sikerült szereznie, pedig a Pécsből még egy játékost kiállított a bíró.

NÉZZE MEG VIDEÓN: 



JEGYZŐKÖNYV

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Budapest Honvéd - PMFC-Matias 1-2 (0-0)
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Erdős
Gólszerzők: Youla (66., 11-esből), illetve Kővári (49.), Szatmári L. (63.)
Piros lap: Romic (65.), Pölöskey (90.)
Sárga lap: Portilla (42.), Vécsei (75.), Kosnic (90.), illetve Poleksic (91.)

Budapest Honvéd: Kemenes - Ikenne-King (Mancini, 79.), Kosnic, Marku, Alcibiade - Vécsei, Portilla (Gazdag, 76.), Hidi - Job (Vidovic, 62.), Youla, Traoré

PMFC-Matias: Poleksic - Nagy J., Balogh B., Romic, Uzoma - Kővári, Horváth A. (Pölöskey, 77.), Szatmári L., Márkvárt, Heffler N. (Causic, 67.) - Frőhlich (Lantos, 87.)

MTI - Fotó: Csortos Szabolcs