Mégis itthon játszhat a PMFC, már a Kozármislenyt is a Stadion utcában fogadhatják

2017. augusztus 15. kedd 15:28

Mégis itthon játszhat a PMFC, már a Kozármislenyt is a Stadion utcában fogadhatják

Az MLSZ Versenybizottsága elfogadta a PMFC kérvényét, így ebben a szezonban is itthon játszhatja le meccseit, nem kell albérletbe költöznie a fedett lelátó hiánya miatt. Már a Kozármisleny elleni, hétvégi derbit is a Stadion utcában rendezhetik meg.

 

Sok szurkoló természetes vágya teljesült azzal, hogy az MLSZ más, hasonló cipőben járó csapatokkal egyetemben a PMFC, pontosabban a PSN Zrt. kérvényét is elfogadta, így mégis hazai pályán játszhatja mérkőzéseit a csapat - fedett lelátó hiányában is. Az erről szóló értesítés kedden érkezett meg a szövetségtől.

A jó hírről Szűcs Zsolt, a PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese tájékoztatta hírportálunkat.

- Azt követően, hogy az MLSZ nem hitelesítette a Stadion utcai pályát a kétszáz fős, fedett lelátó hiánya miatt, megállapodtunk a Kozármislennyel, hogy ott rendezzük meg a hazai mérkőzéseinket. Ez azonban nyilvánvalóan csak szükségmegoldás volt, mindannyian azt szerettük volna, ha idehaza játszhatná le a meccseit a csapat. Az MLSZ szerencsére nyitott volt, s az elnökség javaslatára a Versenybizottság más csapatok mellett a PMFC kérvényét is elfogadta, s a szezon végéig felmentést adott, így a lelátó hiányában is itthon rendezhetjük meg a mérkőzéseinket.

Mindez egyben azt is jelenti, hogy már a hétvégi, Kozármisleny elleni derbire a Stadion utcában kerül majd sor.

 


M. B.