Márton Gábor az MLSZ-hez fordult a PMFC tetemes tartozása miatt

2014. május 08. csütörtök 17:20

Márton Gábor az MLSZ-hez fordult a PMFC tetemes tartozása miatt

Mostanra lett elege Márton Gábornak, a PMFC edzőjének abból, hogy hosszú ideje tartozik neki a klub. A szerkesztőségünkhöz eljutott információk szerint a volt válogatott labdarúgó jogi képviselője, dr. Katzirz Béla az MLSZ-hez fordult az ügyben.

A régóta ügyvédként dolgozó huszonkétszeres válogatott kapus nem cáfolta a Pécsi Újság.hu értesülését.

- A napokban valóban az MLSZ-hez fordultunk a helyzet rendezése érdekében - erősítette meg a hírt munkatársunknak dr. Katzirz. - Fogalmazzunk diplomatikusan: jó ideje jelentős összeggel tartozik Márton Gábornak a PMFC, s mivel többszöri szóbeli, majd írásbeli felszólításunkra sem kaptunk biztató választ, nem maradt más lehetőség, mint hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséghez forduljunk az ügyben. Ezt meg is tettük.

Úgy tudjuk, az MLSZ jövő keddre ki is tűzte a tárgyalást, melyen a klubnak kellene bizonyítania, hogy - Mártonék bejelentésével ellentétben - valamennyi pénzügyi kötelezettségét teljesítette az edzővel szemben.

Ha erre nem kerül sor, a szövetség többféleképpen - pénzbüntetéssel, esetleg pontlevonással vagy az igazolásoktól való eltiltással - büntetheti a Matyi Dezső többségi tulajdonában álló sport kft.-t.

Kerestük a PMFC ügyvezetőjét, Feleki Attilát is, aki annyit mondott munkatársunknak, hogy valóban az MLSZ előtt van a Márton Gáborral szemben fennálló tartozásuk, és ő úgy tudja, az eredményességi prémium egy részét nem kapta meg az edző.

 

H. L. B. - P. Zs. - Fotók: Dittrich Éva