Kikapott a Pápától Újmecsekalján a PMFC - kemény 300 néző előtt...

2014. október 25. szombat 20:47

A Pápa 2-1-es győzelmet aratott a Pécs vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

A bakonyi csapat nyolc nyeretlen mérkőzés után gyűjtötte be a három pontot az élvonalban és hét szerzett gól nélküli találkozót követően volt eredményes ismét az NB I-ben.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, több helyzetet dolgoztak ki riválisuknál, akiket egy ízben csak a kapufa mentett meg a góltól, de aztán egy szerencsés, megpattanó lövéssel végül vezetéshez jutottak a mecsekaljaiak.

A folytatás azonnal vendéggóllal kezdődött, a pápaiak hét gól nélküli bajnoki mérkőzést követően találtak ismét az ellenfél kapujába. Ezt követően továbbra is a Pécs játszott fölényben, de a kapufa megint kisegítette a bakonyi csapatot, amely a hosszabbításban váratlanul a három pontot érő gólt is megszerezte.

JEGYZŐKÖNYV

OTP Bank Liga, 12. forduló:
PMFC-Matias - Lombard Pápa Termál FC 1-2 (1-0)
Pécs, 300 néző, v.: Iványi
Gólszerzők: Márkvárt (35.), illetve Zulevs (47.), Coroian (91.)
Sárga lap: Horváth A. (70.), Balogh B. (71.), Kővári (73.), illetve Zulevs (25.), Bogunovic (30.), Tóth G. (82.), Nagy T. (92.)

PMFC-Matias: Poleksic - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Kővári, Horváth A., Szatmári L. (Rácz F., 75.), Márkvárt, Heffler N. (Wittrédi, 63.) - Frőhlich (Frank, 63.)

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs L - Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Florean (Nagy T., 58.), Csilus, Zulevs (Coroian, 86.), Sluka - Popin (Benkő, 74.), Kenesei

Forrás: MTI