Kezdésnek nem volt rossz: hetet rúgott első edzőmeccsén a PMFC a Geresdlaknak

2015. július 30. csütörtök 07:19

Kezdésnek nem volt rossz: hetet rúgott első edzőmeccsén a PMFC a Geresdlaknak

Szerdán este lejátszotta első edzőmérkőzését a PMFC: a nagyközönség számára teljesen ismeretlen fiatalokból összeállított csapat simán, 7-0-ra győzött a szintén megye I-es Geresdlak ellen. 

PMFC-Geresdlak: még ízlelgetni kell a párosítást, annyi szent. Ugyanakkor nem árt, ha megbarátkozunk a gondolattal, hogy nem valamelyik élvonalbeli vagy másodosztályú alakulattal játszik edző-, majd éles meccseket a Munkás, hiszen például a megyei I. osztályban játszó geresdlakiakkal a bajnokságban is összecsap majd a gárda.

A szerda este rendezett villanyfényes meccset mindenesetre simán hozta a PMFC, 7-0-ra nyert. Az előző hetek hányattatásai dacára szép számmal kilátogató szurkolók lényegében teljesen ismeretlen, az utánpótlásból kikerült játékosokat láthattak a pályán.

Azt, hogy pontosan kikkel vág majd neki Márton Gábor vezetésével az augusztus 16-án rajtoló szezonnak a PMFC, egyelőre nem tudni. A klub ezzel kapcsolatosan korábban annyit közölt, hogy az új szakmai stáb elkezdte kialakítani a 2015/16-os szezon keretét, a következő napokban várhatóan folyamatosan érkeznek próbajátékosok a PMFC-hez.

Az új játékosok szerződtetésével túl sokáig viszont nem lehet várni, hiszen az átigazolási időszak rövidesen lezárul.

A klubnál várhatóan jövő kedden terítik ki a kártyákat, akkorra ugyanis sajtótájékoztatót hívtak össze, ahol minden bizonnyal bemutatják a reménybeli új szerzeményeket is.

Képünkön: Márton Gábor edzést tart. 

 

M. B. - Fotó: PMFC