Idegenben is a győzelem a célja a Fradi ellen a PMFC-nek, nyerni mennek a Népligetbe

2017. március 19. vasárnap 09:56

Idegenben is a győzelem a célja a Fradi ellen a PMFC-nek, nyerni mennek a Népligetbe

A tabella harmadik helyén álló, Márton Gábor vezette labdarúgócsapat az NB III Közép-csoport 23. fordulójában a vasárnapi játéknap nyitányán a középmezőnyhöz tartozó FTC II. együtteséhez látogat. 

Múlt szombaton, az akkor még dobogós Dunaújváros ellen nagyszerűen futballozott a PMFC, Kónya Dávid triplájának is köszönhetően 5-1-re verték a piros-feketék a Fejér megyeieket. Remélhetőleg, a csapat megőrzi formáját és ott folytatja, ahol abbahagyta.

A soros ellenfél a Ferencváros II. lesz, akik ellen emlékezetes, 0-0-ra végződő találkozót játszottak a pécsiek ősszel. Az a meccs inkább a lelátón, mintsem a pályán volt látványos. Most vasárnap valószínűleg nem lesz 5000 néző, cserébe azonban jöhetnének a gólok! Méghozzá, ha lehet, pécsiek...

A baranyaiak legutóbbi 4 meccsükön 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget értek el. Jelenleg harmadik helyen áll a PMFC, egy ponttal a Dunaújváros és négy egységgel a Paks II. előtt.

A Fradi II. a 11. helyen szerénykedik, ráadásul idén még pontot sem szereztek, 4 gólt rúgtak és 14-et kaptak. Kár lenne azonban lebecsülni őket, hiszen nem tudni, a válogatott szünet miatt hány első kerethez tartozó játékosuk „játszik majd vissza".

- Egyértelműen a három pontért utazunk a Fradihoz. Mindent megteszünk majd a győzelemért. Bízom benne, hogy ugyanilyen jól megyünk bele a meccsbe, mint a Dunaújváros ellen és sikerül az első pár helyzetünket értékesíteni. Nagyon fontos, hogy vasárnap hátul stabilak, középen agresszívek, elöl pedig hatékonyak legyünk - mondta Kónya Dávid.

A mérkőzést március 19-én 14 órától a Népligetben rendezik. A csapatot elkísérő vendég szurkolók a Kőbányai útról tudnak belépni a sporttelepre, a kézilabdacsarnok mellett. A jegy 500 forintba kerül majd.

Forrás: PMFC