Hivatalos: Véber György azonnali hatállyal távozik a PMFC-től, új edző még nincs

2014. október 27. hétfő 14:25

Hivatalos: Véber György azonnali hatállyal távozik a PMFC-től, új edző még nincs

Hétfő délelőtt Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője és Véber György a csapat klubházában találkozott egymással. A megbeszélés témája a PMFC-MATIAS szezonbeli szereplése volt. Az egyeztetés végén a felek abban állapodtak meg, hogy közös megegyezéssel felbontják Véber György szerződését, így mától nem ő a PMFC-MATIAS vezetőedzője.

Az új szakember kinevezéséig a csapat jelenlegi másodedzője, a klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád készíti fel az együttest - közölte hétfőn a klub hivatalos weboldala.

- Őszintén sajnálom, hogy így alakult! A szezon előtt abban bíztunk, hogy a PMFC-MATIAS ismét meghatározó csapata, üde színfoltja lesz az NBI-nek. Véber György korábbi együtteseinek játékstílusából arra következtettünk, hogy az ő irányításával azon az úton tudunk majd tovább haladni, amelyen tavaly elindultunk. Látványos, szórakoztató és nem utolsó sorban eredményes focira számítottunk, de valamiért nem ezt láttuk viszont. Hogy ez miért történt, annak felderítése hosszabb elemzést kíván, viszont a csapat már olyan helyzetbe sodródott, hogy mindenképp lépnünk kellett. A Véber Györggyel tartott megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel felbontjuk a szerződését - nyilatkozta a PMFC-Mathias honlapjának Győri János ügyvezető, aki hozzátette, természetesen az egyeztetés végén sok sikert kívántak egymásnak a felek.

Forrás: pmfc.hu