Hétfőtől vehetünk jegyet a kézilabda Magyar Kupa döntőre

2015. április 15. szerda 17:24

Hétfőtől vehetünk jegyet a kézilabda Magyar Kupa döntőre

Április 25-26-án ismét Pécsett rendezik a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A finálé helyszínén, a Lauber Dezső Sportcsarnokban 20-án, hétfőn kezdődik a jegyárusítás.

A férfi kézisek kupafináléjának hivatalos rendezője ezúttal is a - nem mellesleg a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben tavalyhoz hasonlóan épp a francia PSG-vel farkasszemet néző - MKB-MVM Veszprém. Amely, nyilván nem kis részben a tavalyi színvonalas szervezés elismeréseként most is a PSN Zrt.-t kérte föl rendezőtársnak és házigazdának (a finálét semleges, vagyis a döntő négy csapatáén kívüli csarnokban kell megrendezni).

Miután a két elődöntőbe Veszprém - Mezőkövesd, illetve Szeged - Vác párosításban kerültek be a legjobbak, a hivatalos rendezői jogot elnyerő Veszprémnek kellett helyszínt keresnie, és a választás némi egyeztetés után ezúttal is a pécsi sportcsarnokra esett. 

A fináléra először Veszprémben, illetve a további három finalista saját szurkolói részére, saját klubjaikban kezdődött meg a jegyárusítás a héten. A belépőket hétfőtől, azaz április 20-ától Pécsett is megvásárolhatják a szurkolók.

Itt az első körben csak a semleges, vagyis C-, E- és G-szektorokba szóló belépőket kezdik árusítani, de a négy érintett klubnál megmaradó összes jegyet 22-én szintén Pécsre hozzák a szervezők, így itt folytatódik majd azok értékesítése is.

A belépőket tavalyhoz hasonlóan kizárólag szombati és vasárnapi (tehát az aznapi két meccsre együttesen érvényes) napijegyként értékesíti a jogtulajdonos Veszprém, az elődöntők napjára 1500, a bronzmeccs és döntő napjára 4500 forintért. Illetve, kizárólag a keleti kapu mögötti E-szektorba diákjegyet (a diákigazolványokat a meccsre történő belépéskor ellenőrzik) szombatra 1000, vasárnap 3000 forintért is lehet majd jegyet váltani.

A mérkőzésről az érintett csapatok jövő hét elején sajtótájékoztatót tartanak, újabb információkkal, szakmai beharangozóval ezt követően szolgálunk.
Az eseményről tudósítani kívánó újságírók kizárólag a Veszprém hivatalos honlapján (http://www.mkb-mvmveszprem.hu) keresztül akkreditálhatják magukat, az akkreditáció elfogadás visszajelzésével.

A kézilabda férfi MK F4 párosítása:

Április 25., szombat
15:45 MKB-MVM Veszprém - Mezőkövesdi KC
17:45 MOL-PICK Szeged - Váci KSE

Április 26., vasárnap
12:00 bronzmérkőzés (a két elődöntő vesztese)
14:00 döntő (a két elődöntő nyertese) 

Forrás: PSN Zrt.