Ha legyűri a Dunaújvárost, felléphet a tabella harmadik fokára a PMFC

2017. március 11. szombat 09:30

Ha legyűri a Dunaújvárost, felléphet a tabella harmadik fokára a PMFC

Az NB III Közép-csoport 22. fordulójában a tabella negyedik fokán álló PMFC a közvetlenül előtte tanyázó riválisát, a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatát fogadja szombaton 14:30-kor. A piros-feketék győzelmük esetén ismét felkapaszkodhatnak a dobogóra, ám ehhez mindhárom pontot itthon kell tartani a Fejér megyei gárdával szemben.  

A Dobos Barna vezette dunaújvárosiak az idei szezon során tizenháromszor arattak győzelmet, négyszer végeztek döntetlenre, illetve ugyanennyiszer kaptak ki. Negyvenöt rúgott góljukra mindössze huszonkettő alkalommal érkezett válasz. A pontjaik száma pedig negyvenhárom, ami kettővel több, mint amennyivel Márton Gáborék rendelkeznek.
A két csapat az idei szezonban egyszer már találkozott egymással, Dunaújvárosban 3-1-re nyertek a hazaiak.

Most azonban itt a lehetőség a visszavágásra!

A 14:30-kor kezdődő bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitják meg a szurkolóknak. Kapunyitás 13:30-kor. A belépőjegyek ára továbbra is egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Fontos tudnivaló, hogy a szombati rangadót a hölgyek ingyen tekinthetik meg, őket ugyanis nőnap alkalmából látják vendégül a lelátón.

Forrás: PMFC