Gyulán vendégszerepel szombaton a PMFC, cél az újabb három pont begyűjtése

2016. október 01. szombat 09:32

Gyulán vendégszerepel szombaton a PMFC, cél az újabb három pont begyűjtése

Az NB III. Közép-csoport 9. fordulójának szombati játéknapján a Várfürdő-Gyulai Termál FC otthonában vendégeskedik a PMFC. 

Október 1-én, szombaton 15:00-kor a Várfürdő-Gyulai Termál FC vendégeként lép pályára a PMFC. Márton Gábor legénysége a több mint háromszáz kilométeres távolság, az ezzel járó hosszú és monoton buszút miatt már pénteken útnak indult.
A csapat Békéscsabán töltötte az éjszakát, majd felfrissülve indultak tovább a gyulai id. Christián László Városi Sporttelepre.

A szombati házigazda győzelemmel kezdte az NB III Közép-csoportját, azóta viszont igencsak hullámzó teljesítményt nyújtanak. Őze Tiborék a 9. fordulót megelőzően a tabella tizennegyedik helyén állnak, miközben a mérlegük két győzelem, egy döntetlen és öt vereség.

A Békés megyeiek a gólszerzés területén is igencsak le vannak maradva, hiszen nyolc forduló alatt csak ötször tudták bevenni vetélytársaik hálóját, míg ennek fordítottjára nyolcszor volt példa. Az eddig megszerzett pontjaik száma hét, ami kilenccel kevesebb, mint amennyivel a PMFC rendelkezik.

Ezzel szemben a pillanatnyilag ötödik helyezett mecsekaljaiak jó formának örvendenek, hiszen győzelemmel vették legutóbbi két bajnokijukat. Szintén a piros-feketék mellett szól, hogy szombati vendéglátóink az idei szezonban még egyszer sem győztek hazai pályájukon: a Szentlőrinctől és az Budafoktól 1-0-ra kaptak ki, a Paks második csapatával szemben pedig a második félidőben tudtak 1-1-re menteni.

Ezt is figyelembe véve remélhetőleg a hétvégén Márton Gáborék vendéggyőzelemének és az ezzel járó három pontnak örülhetünk.

A pécsi szurkolók a mérkőzésre kizárólag a helyszínen tudnak jegyet vásárolni. A belépők ára egységesen 500 forint. A pécsi szurkolókat vendégszektorba várják, kapunyitás másfél órával a kezdés előtt, 13:30-tól.

Forrás: PMFC