Győzött a PVSK pólócsapata, húsz pont a zsákban

2017. február 08. szerda 07:30

A PVSK-Mecsek Füszért csapata 8-4-re múlta felül a vendég KSI együttesét a férfi vízilabda ob I múlt hétről elhalasztott és kedden pótolt összecsapásán. 

Öt meccset vívott 2017-ben a PVSK-Mecsek Füszért, s ebből a negyediket nyerte meg kedden, miközben csak a bajnoki címvédő Szolnoktól kapott ki. Lukács Gergely együttese a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a KSI csapatát fogadta, amely ugyan nulla ponttal áll a tabellán, mégis kemény ellenfélnek bizonyult.

Az első negyedben kicsit meglépett (3-1) a hazai gárda, de a második játékrész kiegyenlített játékot hozott (1-1 gól született). A harmadik negyedben 4-3-ra zárkózott fel a KSI, sőt még bő két perccel a lefújás előtt is csak 6-4-re vezetett a PVSK. A végjátékban azonban Csacsovszky Erik és Drasko Gogov góljaival magabiztossá tette győzelmét a Pécs, és 20 pontot visz magával a középszakaszba.

Az alapszakaszt követően a két csoport 1-4. helyezettjei a középszakasz felső-, 5-8. helyezettjei pedig az alsóházában folytatják. A csapatok az alapszakasz mérkőzésein szerzett összes pontjukat magukkal viszik. A középszakasz küzdelmei február végén indulnak.

- Komoly ellenfél volt a KSI. Két kiemelkedő kapusteljesítményt láthattunk. Korábban is eldönthettük volna a mérkőzést, de kimaradtak a lehetőségeink - értékelt Lukács Gergely vezetőedző.

 

Forrás: PVSK