Erősödött a magyar mag, Bozóki is a PEAC-hoz szerződött

2015. július 28. kedd 17:24

Az utóbbi két hétben két idegenlégióssal erősített a PEAC női kosárlabdacsapata, ám most ismét a magyar mag bővült egy újabb taggal: Bozóki Bettina is Roberto Hernandez együttesénél játszik majd a következő idényben.

A 26 éves, 190 centis center két évvel ezelőtt a válogatott keret tagja volt, legutóbb a Ceglédet erősítette, de korábban megjárta a Miskolcot, valamint a szlovákiai Somorját, amellyel a 2013/2014­es szezonban a Közép­európai Ligában is szerepelt, vagyis személyében tapasztalt kosarast szerzett a pécsi klub.

- Vele tovább tudtuk erősíteni a magyar magot - mondta Mészáros Zalán, a PEAC­Pécs ügyvezető igazgatója. - Volt válogatott center, aki nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, s ennek köszönhetően stabilitást ad majd a csapatnak a palánkok alatt.

A sportvezető hozzátette, a PEAC­ nagy valószínűséggel a jelenleg rendelkezésre álló tizenkét játékossal kezdi majd meg az alapozást. A mezőnyposztokon kész van a csapat, magas poszton viszont ideális lenne még egy kosarast szerződtetni.

Forrás: PEAC-Pécs