Első hazai edzőmeccsét játssza a PMFC szerdán

2016. július 20. szerda 11:35

Első hazai edzőmeccsét játssza a PMFC szerdán

Bízva az időjárásban, ezúttal már tényleg lejátszhatja második edzőmérkőzését a PMFC. Márton Gábor vezette együttes - a korábbi bonyhádi vendégjátékát követően - múlt szombaton a harmadosztályú Szekszárdi UFC-vel csapott volna össze a Stadion utcában, csakhogy a heves esőzés szó szerint elmosta a találkozót.

Az NB III-ra készülő mecsekaljaiak ezen túllépve már következő előkészületi összecsapásukra gyúrnak. Az együttes július 20-án, szerdán 18 órakor a szintén a harmadik vonalban szereplő Szentlőrinc SE labdarúgócsapatát fogadja hazai környezetben.

Soros vendégeik, Reith Róberték nyáron elsőre az NB II-be feljutó Kozármislennyel játszottak, csakhogy az ítéletidő ott is közbeszólt. Legutóbb pedig a Paksi FC II-vel csaptak össze, idegenben 2-2-es eredménnyel zártak. A szomszédos baranyai alakulattal februárban már vívtak a pécsiek egy edzőmeccset, akkor jó játékkal 3-1-re nyertek.

Most szerdán 18 órától a Stadion utcai hátsó füves edzőpályán fogadják a szintén NB III. Közép-csoportban szereplő Szentlőrincet. Ellenfelükkel azért nem a stadionban meccselnek, mert pályakarbantartóik jelenleg a gyep megújításán dolgoznak. Belépni a Stadion utca felől tudnak majd szurkolók.

Büfével készülnek, a belépés pedig díjtalan. Honlapuk ezúttal is élő, online közvetítésben számol be az eseményekről, mellette érdemes lesz folyamatosan figyelni a PMFC Facebook, Twitter és Instagram-csatornáját is, ahol további exkluzív tartalmakkal találkozhatnak szurkolók.

Forrás: PMFC