Bünteti a szurkolókat a PMFC a labdarúgó-szövetségtől kapott pénzbírság miatt

2014. július 30. szerda 15:55

A PMFC-Matias labdarúgócsapata a klub honlapján olvasható közleményében szigorú intézkedéseket hozott a szövetség több mint félmilliós büntetése miatt. Részlet a szövegből:

"A PMFC-Matias elkötelezett célja, hogy nyitott kommunikációval és együttműködő hozzáállással igyekezzen jobbá, sikeresebbé és élvezetesebbé tenni a mérkőzéseinket, illetve közös életünket a pécsiekkel. Emiatt sem célunk hadakozni senkivel, leginkább a saját szurkolóinkkal nem. Viszont igyekszünk betartani a ránk kirótt szabályokat, és azok keretei között kihozni a legtöbbet a lehetőségeinkből - érintse az a pályát, vagy a lelátókat. Természetesen sok mindenben kell még fejlődnünk, de a szándékunk nem vitatható.

Arra kérjük azokat a szurkolóinkat, akik ebben nem tudnak, vagy nem akarnak partnerek lenni, hogy ne látogassák a PMFC-Matias mérkőzéseit. Továbbá kénytelenek vagyunk az alábbi nem feltétlenül szurkolóbarát intézkedéseket hozni:

A mai naptól fogva

- a B-középbe jegyet váltók számára kötelezővé válik a klubkártya kiváltása;
- a B-középbe szóló jegyek árát klubunk jelképesen megemeli, online és helyszíni vásárlás esetén egyaránt 1 600 forintra;
- eltöröljük a B-középbe szóló jegyek diák- és nyugdíjas kedvezményét.

A következő hazai mérkőzéstől fogva automatikusan rendőrségi feljelentést teszünk azok ellen, akik viselkedésükkel sértik a klubra és a szurkolókra vonatkozó jogszabályokat, rendelkezéseket."

További részletek itt olvashatók.