Bajára utaznak a Kozármisleny labdarúgói

2014. október 25. szombat 10:30

Az NB III Közép csoportjának 11. fordulójában, szombaton 14:30-kor Baja - Kozármisleny labdarúgó mérkőzés kerül megrendezésre. A két gárda legutóbb még az NB II-ben találkozott akkor - 2013. március 23-án, Kozármislenyben - 3-0-ra nyertek a baranyaiak.

A bajnokság végén a mislenyiek ezüstérmesek lettek, míg a Baja csak a 15. helyen végzett, így nem sikerült bentmaradniuk az egycsoportossá szűkülő NB II-ben. A tavalyi évben a Baja az NB III Közép csoportjában szerepelt. Idén nem állnak ilyen jól, jelenleg 14. (még kieső) helyen tanyáznak, 4 pont a hátrányuk a 13. (bent maradást érő helyen álló) Szentlőrinchez képest.

A múlt hétvégén épp a Szentlőrinc otthonában játszottak ki-ki meccset, de a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget, aminek egyik fél sem örülhetett igazán.A Szentlőrinc hazai pályán le szerette volna győzni a Baját, de eközben a vendégeknek a felzárkózáshoz lett volna szükségük mindhárom bajnoki pontra. A bajaiak rendkívül rosszul kezdték a szezont, hiszen 3 fordulót követően 0 pont állt a nevük mellett, pedig kétszer játszottak odahaza.

A Kozármisleny az elmúlt hétvégén, nem játszott jól és csak a találkozó hajrájában sikerült bepréselni az egyenlítő gólt. Remélhetőleg Baján ismét önmagára talál a csapat, és három ponttal gazdagabban tér haza a dunaparti városból.