A Komjádi kupa-győztes pécsi pólósokat köszöntötték a városházán

2016. december 19. hétfő 15:39

A Komjádi kupa-győztes pécsi pólósokat köszöntötték a városházán

Sporttörténelmi győzelmet arattak a pécsi pólósok, amikor a minap az egymás után harmadik Komjádi kupa győzelmére hajtó FTC-PQS gárdáját állította meg a klubtörténelmet író PSN Zrt. csapata az ország egyik, ha nem a legkiemelkedőbb vízilabda utánpótlás tornájának fináléjában. Ennek apropóján gratulált Páva Zsolt polgármester hétfőn a Városházán a pécsi pólósoknak.

Lukács Gergely csapata változatos, kiélezett meccsen az utolsó negyedben lenullázta a Ferencvárost, az összesen hat gólig jutó Drasko Gogov vezetésével 12-9-re győzött, ezzel pedig története során először szerezte meg a Komjádi kupát.

Páva Zsolt polgármester - mielőtt gratulált volna a fiúknak - kiemelte: a pécsi vízilabda sport az elmúlt esztendőkben folyamatos fejlődésen ment keresztül, de eddig a komolyabb sikerek, az élvonalbeli szereplést, ami önmagában is nagy szó, elmaradtak. Ezzel a kupával, tette hozzá, viszont a legnagyobbakkal került egy csoportba a pécsi gárda.

A polgármester mellett az eseményen De Blasio Antonio, a szakosztály elnöke és Vári Attila, a Pécsi Sport Nzrt. vezérigazgatója is köszönetet mondott a pólósoknak.

 

Forrás: Pécsi Önkormányzat