Závada Pál és Lőrincz L. László is ott lesz a pécsi könyvtári napokon

2014. szeptember 29. hétfő 17:44

A Csorba Győző Könyvtár Baranya megyében október 13. és 21. között szervezi meg az Országos Könyvtári Napok megyei rendezvényeit. A programsorozat szlogenje 2014-ben: Találkozzunk a könyvtárban!

A rendezvényeket többségében a könyvtár székhelyén, Pécsett a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban és a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtárban tartják, de lesz szakmai nap Mohácson és programokat visznek a megye több településére is.

A könyvtári hét során az érdeklődők találkozhatunk többek között Tóth Krisztinával, Závada Pállal és fiával Závada Péterrel, Lőrincz L. Lászlóval, megismerhetik P. Horváth Tamás és Kiss Tibor Noé új könyveit.

A zene szerelmeseit a Misztrál Együttes, Dr. Bruckner Adrienne, Simon Géza Gábor és Hábetler András várja. A gyerekeknek L. Molnár Edit és Gábor Olivér mesél. A Könyves Vasárnap programon pedig kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a híres mesehőssel, Geronimo Stiltonnal.

A rendezvények mellett a 2014 áprilisában indított, 25 héten át tartó Baranya is olvas! könyv- és könyvtárhasználati játék eredményeit is kihirdetik.

Valamennyi rendezvény ingyenes.