Szombaton, újra nyitva lesznek a pincék Palkonyán

2016. június 29. szerda 09:17

Szombaton, újra nyitva lesznek a pincék Palkonyán

A Pünkösdi Nyitott Pincék sikerein felbuzdulva új rendezvénnyel készül Palkonya, mely a Villányi borvidék egyik legszebb települése. Borászok, kézművesek, helyi porták várják a bor- és a gasztronómia szerelmeseit egy fantasztikus nyári borozós napra, július 2-án, szombaton.

Ha valaki lemaradt volna a Pünkösdi Nyitott Pincékről, itt a remek alkalom, hogy ellátogasson a településre és megízlelje a Palkonyai borok legjavát. Koncertekkel, kreatív gyerekprogrammal, kertmozival és természetesen nyitott pincékkel várnak minden érdeklődőt.

A rendezvény mindenki számára ingyenes és még a labdarúgó-Európa- bajnokság negyeddöntőjét is közvetítik, a település több kivetítő pontján. Közel 10 pince tárja ki kapuját a hétvégi napon, mely igazi nyári kánikulát és remek koncerteket ígér. Fellép többek között a Junkie Jack Flash, a Hétfői Angyalok és a Tradin Grooves is.

Fontos megjegyezni, hogy borokat kizárólag csak Palkonyai Nyitott Pincék pohárban lehet kóstolni, melynek ára egységesen 600Ft és a pincéknél vásárólhatók meg. (Az ár nem tartalmaz bor kuponokat. Az üvegpohár megvásárlásával a rendezvényhez és Palkonya kulturális életének színesebbé tételéhez járulnak hozzá a látogatók.)

 

Forrás: Palkonya Turisztikai Egyesület