Szeress, te g*ci: fagyasztóba tette a macskáját egy idióta - Videók, csak erős idegzetűeknek!

2017. április 03. hétfő 09:07

Szeress, te g*ci: fagyasztóba tette a macskáját egy idióta - Videók, csak erős idegzetűeknek!

Állatkínzás miatt emelt vádat az ügyészség egy pécsi férfi ellen, aki megkínozta lakótársa macskáját. Az állatot betette a fagyasztóba. 

Kezdjük a jó hírrel: a macska túlélte a megpróbáltatásokat.

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség közlése szerint állatkínzás bűntette miatt emeltek vádat egy pécsi férfi ellen, aki a lakótársa macskáját kínozta.

A pécsi vádlott együtt lakott egy ismerősével, akinek egykét hónapos kismacskája is volt. A vádlott 2016. októberében a macskát minden ok és előzmény nélkül többször bántalmazta különböző módon. Így többek között az állatot a nyakánál fogva megrázta, földre dobta.

 

A férfi a macskát rövid időre a hűtőgép fagyasztójába tette, illetve többször belerúgott az állatba, melynek következtében a kismacska a falnak, berendezési tárgyaknak esett.


A bántalmazás következtében a macska sérülései kisebb fokúak voltak, azonban az erőszakos beavatkozások alkalmasak lettek volna arra, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedjen.



Az ügyészség videókat is csatolt a közleményéhez, az elkövető tehát meg is örökítette gaztetteit. Az egyik borzalmas felvételen az látható, hogy miközben bántalmazza az állatot, arra kérleli, hogy „szeress, te g*ci". Elképesztő.


 

Forrás: EQM - Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség