Szép volt Öcsi! - Virtuózok: Boros Misi, a pécsi Jókai kisdiákja győzött!

2014. december 12. péntek 22:21

Szép volt Öcsi! - Virtuózok: Boros Misi, a pécsi Jókai kisdiákja győzött!

VIDEÓ! Csaknem kétezer hangszeres fiatal jelentkezett az MTVA tehetségkutató versenyére, a Virtuózokra, a péntek esti adásban azonban a három korcsoportból már csak kilencen léptek színpadra, hogy megküzdjenek a győzelemért. A kicsik között a pécsi Jókai utcai iskola diákja, Boros Mihály zongorista lett Magyarország legjobbja!

A korcsoportgyőztesek, így Misi is - akinek felkészítő tanára Megyimóreczné Schmidt Ildikó - egy-egy fellépést nyertek a New York-i Avery Fisher Hall rendezvényterembe, a torontói Roy Thomson Hallba, illetve a miami Kravis Centerbe, valamint elkészíthetik első saját lemezüket is.

NÉZZE MEG VIDEÓN:



A péntek este adásba került (egyébként felvételről sugárzott, korábban felvett) döntő korcsoportgyőztesei még egyszer színpadra állnak majd, hogy megküzdjenek a Virtuózok "abszolút fődíjasának" címéért, a december 19-ei élő adásban (fináléban) azonban már a nézők szavazatai döntenek majd.


Misit tehát a pécsiek akár az abszolút fődíjas címhez is hozzá segíthetik: szavazni most péntek estétől jövő péntek estig lehet.

Aki Misire szeretne szavazni, az csak annyit küldjön SMS-ben, hogy: MISI. A számok, ahol szavazni lehet: +3620-44-22-999, +3630-44-22-999 és +3670- 44-22-999.

Az ingyenes szavazást lehetővé tévő mobil applikációkat a következő helyekről lehet letölteni.

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.konstruktor.ultra.virtuozok  

IOS: 

https://itunes.apple.com/hu/app/virtuozok/id923356847?mt=8  

A döntőben az MR Szimfonikusok kíséretével, Kovács János vezényletével játszottak a versenyzők. A műsor vendégeként színpadra lépett a The Piano Guys nevű amerikai formáció is két különleges slágerfeldolgozással.

Boros Misit, aki pénteken már Pécsett tartózkodott, éjjel Pécs alpolgármestere, dr. Őri László köszöntötte győzelme alkalmából.

PORTRÉ-INTERJÚNKAT MISIRŐL IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL.

A közvetítés előtt egyébként flashmobra is sor került a Széchenyi téren, ahol a résztvevők "Kicsi a Boros, de erős!" feliratú pólókban bíztatták a járókelőket, hogy szurkoljanak a pécsi zongoristának. Az aktivisták között volt Csizi Péter fideszes országgyűlési képviselő és Őri László pécsi alpolgármester is:

 

Kapcsolódó videó