Sértetlenül előkerült a mohácsi édesanya

2017. május 08. hétfő 11:35

Nem esett baja annak a fiatal mohácsi nőnek, akinek szombaton veszett nyoma. Élettársa, Vukovics Norbert hétfőn délelőtt arról értesítette a Mohácsi Újság.hu-t, hogy az asszony közölte vele, önszántából hagyta el a családját.

Miután hírportálunkon - élettársa, Vukovics Norbert közlése alapján - vasárnap közreadtuk, hogy előző nap nyoma veszett egy mohácsi fiatal nőnek, rengetegen próbáltak a család segítségére sietni. Az édesanyáról annyit lehetett tudni, hogy szombaton a mohácsi vágóhíd autóbuszával Pécsre utazott, Fehérhegyen leszállt, azóta pedig nem adott életjelet magáról.

- Nagyon sokan ajánlották fel a segítségüket, ismerősök és ismeretlenek, mások mellett a Pécsi Mentőkutyás Egyesület - nyilatkozta a Mohácsi Újság.hu-nak Vukovics Norbert. - Én azóta egy percet sem aludtam, s persze a nyolcéves kislányunk is nagyon nehezen viseli az édesanyja hiányát, minden bizonnyal pszichológus segítségére is szükség lesz.

A férfi lapunknak elmondta, pénteken este látta utoljára az élettársát, mielőtt a nő elindult volna a munkahelyére, ahol aznap éjszakás műszakban dolgozott. Semmi furcsa nem volt a viselkedésében, így arra sem utalt semmilyen jel, hogy készülne valamire.

Aztán egészen hétfő reggelig nem érkezett hír róla.

- Amikor bementem a rendőrségre, ott volt ő is, sértetlenül. Azt mondta, önszántából távozott, és nem is kíván visszatérni hozzánk. Nem tudok mit mondani. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki segíteni próbált nekünk - mondta a megtört férfi.

M.B.