San Marino 55.900 Ft/fő

2014. július 14. hétfő 18:30

San Marino 55.900 Ft/fő

3 éjszaka 3 csillagos szállodában reggelis ellátással. Utazás autóbusszal. 

További információk, foglalás: írjon és mi felhívjuk!

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Időpontok:
Augusztus 21.
Október 23.

1. nap: Budapest-Ferrara
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba. A késő délutáni órákban gyalogos városnézés a Világörökség részét képező Ferrara-ban, az Este hercegség egykori székhelyén, ahol az óváros nevezetességeivel ismerkedünk. Megtekintjük a város jelképét a vizesárokkal körülölelt híres Castello Estense-t valamint a Katedrális épületét, majd továbbutazunk a San Marino környéki szálláshelyre. Szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Rimini-San Marino
Délelőtt belvárosi séta Rimini középkori hangulatú belvárosában (Augustus diadalíve, Tiberiusz hídja, Malatesták temploma), majd kirándulás a Monte Titano hegygerincen fekvő miniköztársaságba. A hegy legmagasabb pontján épült fel a „főváros", San Marino, amely Európa legrégebbi és legkisebb köztársasága is egyben. A kormányzósági palota, a szűk utcák, a csipkés várfalak és az erődtornyok mind-mind a középkort idézik. Gyalogos sétánk során elénk tárul az Appeninek festői vonulata, a romagnai síkság és a távolban a tündöklő Adriai-tenger is. Megtekintjük a Fő teret és a Kormányzósági Palota épületét, majd szabadidő, vásárlási lehetőség, italkóstoló. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Ravenna-Velence
Reggeli a szállodában, majd elutazás a római birodalom hajdani fővárosába, a mozaikok városába. Ravenna ókeresztény műemlékei, legfontosabb nevezetességei mind a Világörökség részei. Városnézésünk alkalmával megtekintjük a S. Apollinare Nuovo Bazilikát, Dante mauzóleumát, a San Vitale nyolcszögletű épületét és Galla Placidia mauzólumát is. Továbbutazás a Velence közeli szálláshelyre, majd a késő délutáni órákban kirándulási lehetőség Velencébe. Utazás Velence kikötőjébe, ahol hajóra szállunk, hogy a "tenger királynőjének" pompás városát felkeressük. Utazás bérelt hajóval Velencébe (Ár: 30 EUR/fő). Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal, majd utazás a Velencei közeli szállásra.

4. nap: Aquileia-Budapest
Reggeli a szállodában, majd utazás Aquileába, Olaszország egyik legjelentősebb ókori romvárosába. A régészeti terület és a Bazilika csodálatos mozaik remekei 1988 óta az UNESCO Világörökségek közé tartoznak. Hazautazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Részvételi díj: 55.900 Ft/fő, Gyermek ár: 49.900 Ft/fő, Félpanzió: 9.000 Ft/fő, Egyágyas felár: 14.000 Ft/fő, Biztosítás: 2.200 Ft/fő, Adó-vevő: 1.040 Ft/fő , Sztornó biztosítás: 1.5%

Belépők (tájékoztató árak):
Palazzo Pubblico (San Marino): 3 EUR
Velence hajójegy: 30 EUR
Ravenna Múzeumbérlet: 11,5 EUR
Aquileia kripta: 3 EUR

Idegenforgalmi adó helyszínen fizetendő!


(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)