Róma 79.900 Ft/főtől! Pünkösdkor is remek kikapcsolódási lehetőség!

2014. május 02. péntek 18:30

Róma 79.900 Ft/főtől! Pünkösdkor is remek kikapcsolódási lehetőség!

3 éjszaka 4 csillagos szállodában reggelivel. Utazás repülővel. 

További információk, foglalás

Ha további információkra lenne szüksége, hívja a Travel21-et a 72/233-533-as számon, vagy küldjön egy e-mailt az [email protected] címre és felhívjuk mi Önt.
Személyesen kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken fél 10 és fél 6 között, szombaton fél 10 és fél kettő között várjuk a Pécs, Jókai tér 2. sz. alatti utazási irodánkban.
Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda, Pécs, Jókai tér 2., Telefon: 72/233-533.  

Július 17-20.
79.900 Ft/ fő

Június 5-8. PÜNKÖSD!
Szeptember 11-14.
Szeptember 25-28.
89.900 Ft/fő

1. nap: Érkezés Rómába a menetrend függvényében, transzfer a szállodába. A szobákat 14.00 óra után lehet elfoglalni, de addig is lehetőség nyílik fakultatív programon való részvételre: autóbuszos városnézés, ára 35 EUR/fő.

2. nap: Reggeli után fakultatív gyalogos városnézés, mely során, magyar idegenvezetőnk kíséretében megtekintjük Róma belvárosának főbb nevezetességeit: az Angyalvárat (kívülről), az Angyal-hidat, a lenyűgöző Navona teret, a lélegzetelállító Pantheont, a híres Trevi-kutat és Spanyol lépcsőt. Ára kb. 40 EUR/fő. Délután fakultatív program keretében látogatást teszünk a Vatikánban, ahol a Vatikáni Múzeumokat, a Sixtusi-kápolnát, Szt. Péter Bazilikát és teret tekintjük meg. A program ára: 50 EUR / fő + 15 EUR / fő belépő.

3. nap: Reggeli után félnapos fakultatív program keretében megtekintjük a Colosseumot és a Forum Romanumot, a rómaiak egyik fő terét, mely a kereskedelmi és a politikai élet egyik közterének számított. A program ára: 45 EUR/fő + 12 Eur/fő belépő. Délután félnapos fakultatív programon vehetünk részt, mely során kirándulást teszünk Tivoliba, ahol megtekintjük a Villa D'Este parkját a híres szökőkutakkal, mely része az UNESCO világörökségének. Ára kb. 55 EUR/fő + belépő kb. 12 EUR/fő.

4. nap: A menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Minden programot magyar idegenvezető kísér. A fakultatív programok ára nem tartalmaz belépőket és étkezést. A fakultatív programok a helyszínen fizetendők, az indulásukhoz szükséges minimum létszám: 15 fő. A szálláshely esetében csak a kategóriát garantáljuk (4*), a szálloda nevét és elhelyezkedését nem, ezzel kapcsolatos utólagos reklamációt nem fogadunk el. A szálloda nevét indulás előtt pár nappal adjuk meg. A légitársaság a menetrendváltozás jogát fenntartja.

A részvételi díjak tartalmazzák:
- szállást 3 éjszakára reggelivel, kétágyas szobában
- repülőjegyet Budapest - Róma - Budapest útvonalon
- transzfereket a repülőtér - szálloda - repülőtér között
- magyar idegenvezetőt végig az út során
(Budapestről utazik a csoporttal)

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték (kb. 40.000 Ft)
- stornó biztosítás: 1,2%
- fakultatív programok (helyszínen fizetendő)
- id. forg. adó a helyszínen 3 EUR/fő/éj

(Utazásértékesítő: Travel21 Utazási Iroda - az Equator Média Kft. működtetésében az Olinera kft. fiókirodája, U-000949)