Pécsre látogat Imre Géza párbajtőröző

2016. december 30. péntek 17:30

Pécsre látogat Imre Géza párbajtőröző

Beszélgetés és közönségtalálkozó Imre Gézával és edzőjével, Dancsházy-Nagy Tamással a Művészetek Házában, január másodikán délután négy órától. A programon a részvétel ingyenes.

A Pannon Filharmonikusok újévi, január másodikán tartott díszhangversenyét ezúttal a 2016-os Riói Olimpia legendás győzteseinek tiszteletére állította össze. A komolyzenei darabokhoz rendelt sportolói sikerek között szerepel Imre Gézáé is, akinek tiszteletreméltó helytállása előtt Lehár Ferenc Arany-ezüst keringőjével hajt fejet szimbolikusan a zenekar.

Az olimpiai egyéni bronz és ezüst, olimpiai csapat ezüst és bronzérmes sportoló ezúttal nemcsak a Pannon Filharmonikusok meghívásának tesz eleget, hanem a helyi vívóbázis, a PTE-PEAC Vívószakosztályának is.

A helyi sportolók, valamint az érdeklődők nemcsak a 2015-ös moszkai VB aranyérmesét, de pécsi kötődésű edzőjét, Dancsházy-Nagy Tamást is köszönthetik.

A hatvan perces beszélgetést harminc perces közönségtalálkozó követi, amely során Imre Géza örömmel dedikál, és közös fotó is készíthető vele.

 

Forrás: ZSÖK