Pécsett két helyszínen toboroztak a rendőrök

2017. március 10. péntek 09:39

Pécsett két helyszínen toboroztak a rendőrök

A toborzócsoport tagjai 2017. március 6-án délelőtt Pécsett, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, március 9-én délután a Pécsi Zsolnay Vilmos Szakgimnáziumban tartottak tájékoztatót, ahol a résztvevők a felvételi eljárásról, a jelentkezés feltételeiről és a várható feladatokról kaptak információkat.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően - sikeres vizsga esetén - őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén - sikeres modulzáró vizsga esetén - a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő letöltése után kerülnek kinevezésre.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja március 13-án 13 órakor Pécsett, az 500-as számú Angster József Szakképző Iskolában, március 14-én 9 órakor a Pécsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, míg március 17-én 13 órakor ismét a Pécsi Zsolnay Vilmos Szakgimnáziumban tart tájékoztatót. A rendezvényekre minden érdeklődőt várnak.

Forrás: BMRFK